top of page
HERO3.jpg

KIEKKONUMMI
-PROJEKTI

TAVOITTEEMME ON PALAUTTAA KIRKKONUMMEN SALAMAT LOISTOONSA

 

 

Korona kuritti lähes kaikkia harrastuksia ennen näkemättömällä tavalla. Kymmeniätuhansia lapsia putosi harrastusten ulkopuolelle. Urheiluseurat kärsivät merkittävistä taloudellisista vaikeuksista. Myös me saimme oman osamme tästä kurimuksesta. Nyt on koittanut jälleenrakennuksen aika.

MIKÄ ON KIEKKONUMMI -PROJEKTI?

 

Projektin tavoitteena on tehdä Kirkkonummesta kiekkonummi. Lapset ja nuoret pitäisi saada takaisin jääkiekon pariin ja samalla nostaa jääkiekon arvostus ansaitsemalleen tasolle. Suomi kiekossa eletään kultaisia vuosia ja nyt haluamme saada samanlaisen buumin myös omalle kylälle. Meillä on kirkkonummella mahtavat puitteet kiekkoiluun.

 

LAPSISSA JA NUORISSA ON TULEVAISUUS.

Tulemme tekemään kaikkemme jotta kynnys jääkiekko harrastuksen aloittamiseksi laskee. Tiedämme että yleisesti jääkiekkoa pidetään varsin kalliina harrastuksena. Meillä on kunnianhimoinen tavoite olla etelä suomen edullisimpia seuroja junioripelaajille, laadusta tinkimättä. Uskomme että jääkiekko on ihan kaikkien harrastus, ei vain hyvätuloisten. Näin pyrimme osaltamme taistelemaan eriarvoistumista ja syrjäytymistä vastaan.

Monia käytännön toimia on jo tehty. Olemme keränneet pieneksi jääneitä varusteita lahjoituksina. Näin pystymme tarjoamaan jopa ilmaiset varusteet jottei harrastuksen aloitus jää siitä kiinni. Tulemme järjestämään varustekeräyksiä säännöllisesti. Seuran FB sivuilla on myös oma varustekirppis osionsa jossa pieneksi jääneet varusteet vaihtavat omistajaa.

YKSIN EMME KUITENKAAN PÄRJÄÄ.

 

Onneksi meillä on mahtavia yhteistyökumppaneita. Kutsumme sponsoreita kiekkokummeiksi. Kiekkokummeilta saatava tuki menee suoraan joukkueiden kassaan ja sitä myötä laskee harrastusmaksuja. Tavoitteemme on päästä junioreilla lähes jalkapallon tasolle. Se on kova tavoite, mutta uskomme että se on saavutettavissa. Tulemme hakemaan aktiivisesti lisää uusia pelaajia ja kiekkokummeja.

Haluammekin toivottaa kaikki Kirkkonummelaiset mukaan jääkiekon pariin.

LISÄTIETOJA

Etunimi Sukunimi

Titteli

puhelinnumero

etunimi.sukunimi@osoite.fi

bottom of page