top of page

SALAMAT GOLF JUHLATURNAUS KURK GOLFISSA

HCK Salamat r.y. käynnistää 20-vuotisjuhlakautensa järjestämällä golfturnauksen Kirkkonummen Kurk Golfissa 28.8.2022!


Turnauksen tavoitteena on tuoda yhteen seuran yhteistyökumppanit, seuraväki ja paikalliset yritykset, ja tapahtuman tuotot käytetään nuorten kohtuuhintaisen jääkiekkoharrastuksen tukemiseen. Turnauksen yhteydessä järjestetään myös muita kilpailuja ja ajanvietettä perheen pienimmille jääkiekon ja golfin parissa ja esitellään Salamoiden toimintaa.


Turnaus järjestetään yhteistyössä GoGolfin kanssa.

Turnauksessa on kaksi sarjaa, yrityssarja sekä kaikille avoin henkilösarja. Yrityssarja pelataan Kurkin 18-reikäisellä Lake&Valley -kentällä. Kenttäkapasiteetin salliessa henkilösarja pelataan myös Lake&Valley:llä, mutta mikäli kenttä täyttyy, kierretään henkilösarjassa Kurkin 9-reikäinen Hill-kenttä kahdesti.


Tule mukaan juhlimaan paikallista kiekkoseuraa.


Tapahtuman aikataulu

Klo 8 Ilmoittautuminen alkaa

Klo 9.30 Kilpailuinfo

Klo 10 Yhteislähtö

Kierroksen jälkeen palkintojenjako ja ruokailu.


Pelimuoto

Kahden hengen tasoituksellinen best ball pistebogey. Kukin joukkueen pelaaja pelaa omaa palloaan, ja väylän paras tulos merkitään joukkueen tulokseksi.

Myös päivän paras henkilökohtainen tulos palkitaan.


Kentällä järjestetään myös pisin draivi ja lähimmäs lippua -kilpailut.


Kilpailumaksut

Yrityssarja 100€/hlö

Henkilösarja 60€/hlö


Hinnat sisältävät green feen, rangepoletin sekä lounaan klubitalolla kilpailun jälkeen. Sauna- ja suihkutilat ovat kilpailijoiden käytössä tapahtuman ajan.


Ilmoittautumiset tehdään tästä linkistä.Ilmoittautuminen alkaa 1.7.2022 ja päättyy 26.8.2022. Peruutukset 21.8.2022 mennessä.Mikäli haluat lisätietoja tapahtumasta tai jos yrityksesi haluaa olla mukana tukemassa nuorten urheilua, ota yhteyttä:


Mikko Junno,

hallituksen pj,

puh. +358503544119
YHTEISTYÖSSÄ:
Comentarios


bottom of page